Repeaterpaket komplett för 3G + en operatör

9 500 kr

Om man har behovet av att förstärka flera operatörer så har man oftast ett stort system med ett antal inomhusantenner. Att då behöva dra nytt kablage och sätta upp nya antenner bara för att man vill ha täckning för ytterligare en operatör tycker vi känns tokigt. Därför har vi tagit fram detta paket som är komplett för att addera ytterligare en operatör. Eftersom regelverket ser ut som det gör i Sverige och endast tillåter att en repeater förstärker en operatör åt gången så finns bara dessa två vägar att gå.


Paketet består av själva repeatern och en utomhusantenn. En s.k. hybride coupler som är en sorts sammankopplingsfilter för att ansluta två repeaters till samma nät av inomhusantenner. Till den kopplar man sina två (eller flera) repeaters och sina inomhusantenner. Detta filter förhindrar sedan repeatrarnas signaler från att blandas med varandra.


Kablar mm som behövs för att addera detta till ett befintligt system ingår också.


Filtret har två utgångar för antennslingor. Har man bara en måste man stänga den andra utgången med en konstlast, denna följer givetvis med så att paketet är komplett.