Extreme Low Loss antennkabel N hane - N hane

1 900 kr


Antennkabel Extreme Low Loss N-kontakt Hane-Hane

Handbyggd Exttreme low loss kabel för 3G-repeaters, Wifi-system mm.


kabel med N-kontakter hane i båda ändar.

Det här är en extrem kabel för minimala förluster av signaler i system för mobiltelefoni, 3G, WiFi mm. Allt som använder 50 Ohm-kabel.

Kabeln byggs av Andrew/Commscope LDF4RK-50A, en 50 Ohms kabel i halvtumsformat. Samt L4TNM-PSA, en N-kontakt i samma fabrikat.

Kabeln är betydligt tjockare än vanlig antennkabel (ca 17 mm tjock).

Som vanligt med våra handbyggda kablar kan du naturligtvis få dem i vilken längd du vill.

Beställ närmaste LÄNGRE längd, ange i kassan hur lång du vill att den skall vara.


Specifikationer:

Dämpning: 0,1061 dB per meter vid 2100 MHz = 10,61dB per 100 m.

Vid 900MHz dämpar den 6,9dB per 100m.


Impedans 50 ohm


Kabeln skalas med ett speciellt skalverktyg som man använder i en skruvdragare, Det rekommenderas INTE att man försöker skala den på egen hand. Däremot är det mycket enkelt att montera kontakten efter att skalningen är utförd, behövs bara 2 skiftnycklar. Så skall du dra kabeln igenom en genomföring eller liknande, be oss då att bara skala den och leverera en eller båda kontakterna lösa så kan du montera dem själv i efterhand.

Du kommer att behöva ytterligare ett specialverktyg vid denna montering, men det kan du få låna av oss kostnadsfritt vid köp av kabel, dock får du betala returfrakten av det till oss. Detta verktyg används för att skapa en fläns på skärmen som sedan skall klämmas fast i kontakten. Det är mycket svårt, eller snarare omöjligt att åstadkomma detta utan detta verktyg.