Om oss, vad och vilka är mobilförstärkare.nu

Vi säljer lösningar för att förbättra mobiltäckningen inomhus. Vi har gedigen erfarenhet av antennsystem och har i Göteborgsområdet levererat och installerat ett antal system både hos privatpersoner och mindre och större företag. Vi vet hur man designar och optimerar ett system för att skapa maximal kostnads-effektivitet för kunden.

Många andra som säljer liknande lösningar har bristfälliga kunskaper rörande antennteknik / radiokommunikation vilket ofta leder till obalanserade eller överdimensionerade / feldimensionerade system.


Vi erbjuder flera lösningar för dig som kund:


Man kan beställa själv och montera själv, man kan få vår hjälp att beräkna och dimensionera för att sedan montera själv, eller så tar vi hand om allt från start till mål.


All användning av repeatrar i Sverige är tillståndspliktig och vi hjälper våra kunder att ansöka själva, eller så gör vi ansökan åt dem.


Vi har designat system från det lilla kontoret på 35m² till flerbostadshus med 81 lägenheter.

Om Ni söker en lösning för endast en operatör eller om Ni vill skapa full täckning för alla operatörer spelar ingen roll. Vi har lösningarna på alla behov.


Sluta irritera Er över tappade samtal och potentiellt tappade affärer, ta tag i problemet nu och be om ett förslag. Ett första förslag kostar inget så länge vi inte behöver besöka Er på plats.


Vi kan utföra installationer över hela Sverige, men utanför Göteborg med omnejd anlitar vi partners om det är ett mindre system.


I Göteborg med omnejd sköter vi alla installationer själva och vi åtar oss uppdrag från ungefär Uddevalla i norr, Borås i öster och Falkenberg i söder.