Dycon CS2389 2G/3G/4G Mätinstrument

6 900 kr

CS2389

CS 2389 är ett mätinstrument för att mäta signalstyrka och signalkvalitet för 3G, 4G och GSM. Detta instrument är speciellt utvecklat för att kontrollera mobiltäckning för samtal/telefoni. Samtal/telefoni går endast på 3G och GSM. 4G är endast för datatrafik än så länge.

Ny version av signalmätaren för 4G, 3G och 2G. Mäter signalstyrka och signalkvalitet i realtid. Nu med pekskärm i färg.

Nu med pekskärm i färg för tydlig avläsning - Nya Dycon CS2389 är ett 4G/3G/2G-mätverktyg för signalstyrka och signalkvalitet i realtid. Instrumentet är speciellt framtaget för att kontrollera mobiltäckning vid 3G samtal/telefoni men fungerar också som riktningsverktyg för antenner till mobildata.

Enheten kan användas utan SIM-kort för att snabbt analysera vilka operatörer och frekvenser som finns tillgängligt på platsen. Man får då en lista på alla operatörer, signalstyrka och kvalitet. Du kan också välja specifikt söka på ett frekvensband och 4G, 3G eller 2G/GSM.

Vi rekommenderar att enheten användas med SIM-kort i Sverige för att lättast hitta rätt information då flera operatörer delar nät.

Modellen är handhållen och har ett laddningsbart Li-Ion batteri som klarar upp till 24 timmars kontinuerlig drift.

Instrumentet har en standard antennkontakt (SMA-hona) så att du kan ansluta direkt till en extern antenn för enkel injustering.

I förpackningen medföljer sprötantenn, strömadapter, USB-kabel, pekpenna och SIM-kortsadaptrar.