Paket för Telenor/TELE2, +30dBm uppdatering till 900Mhz

22 600 kr
21 500 kr

Detta är ett uppdateringspaket för dig som tidigare haft en repeater för 2100MHz hos Telenor eller Tele2. I och med att 2100-nätet skall avvecklas kommer din repeater att sluta fungera. Du behöver då byta ut din donörantenn (den utomhus) samt repeatern. Är man normalt händig så är det ganska enkelt att göra själv. Vi kan bistå med hjälp via mail eller telefon.

Har du köpt din tidigare repeater av oss så skall alla kontakter passa. Har du köpt någon annanstans är det en bra idé att kolla upp kontakter innan beställning.

Till de som beställer detta paket kommer vi att skicka en halvmeter vulktejp i ett kuvert så du kan vädersäkra din kontakt på taket.

Ett helt nytt paket för 900MHz hos Telenor/Tele2 som ger tillgång till både 2G (GSM) och 4G (data) d.v.s. både tal och data.

Detta uppdateringspaket är lämpligt för dig som haft en repeater med ca 30dBm i förstärkning. Är du osäker, fotografera typskylten på din repeater och maila till oss så kan vi nog hjälpa dig att identifiera den.

OBS! Ny tillståndsansökan måste in till Telenor eller TELE2 innan man får driftsätta en ny repeater på ett annat frekvensband! Är du osäker här, kontakta oss.

OBS2! I din tidigare repeater om du hade TELE2 hade du även tillgång även till Telia, det får man inte numera då deras samarbete är på väg att upphöra. Man kommer då att behöva dubbla repeaters för att få Telia. Å andra sidan så följer Telenor med på köpet i repeatern för Tele2.


Paketet består av:

1 st SYN-E30L-S20 bandselektiv repeater för Telenor/TELE2

1 st MobilePartners  15dB donörantenn

För dig som köpt din tidigare utrustning från oss, släng iväg ett mail på: [email protected] så får du en rabattkod på 1000:- för att du är återkommande kund. Vi kommer att verifiera detta innan vi mailar rabattkoden.